Links

www.historie-hovenier.nl
Op deze site staat heel veel leuke informatie over het ontstaan van het mooiste vak, de hovenier.

www.hoogendoornhout.nl
Onze leverancier voor uiteenlopende producten. Een sterk punt is het FSC-gecertiviceerd hout wat uitstekend past in ons milieubewuste beleid. Zie voor meer informatie ook: www.hoogendoornhout.nl/assortiment-tuinhout-producten.html

www.hovenierszaken.nl
De startpagina voor ondernemers in de groene sector

http://www.verwoerdreeuwijk.nl/
Arthur Verwoerd Reeuwijk is een onderneming die op 1 september 1997 van start is gegaan. Onder de naam Arthur Verwoerd Onderhoud. Met alleen een bus vol gereedschap en onderdelen werden de reparaties gedaan bij de klanten. Nu is Arthur Verwoerd uitgebreid tot een vakkundige vakwinkel met onderhoud service. Het assortiment is nu zo groot en gevarieerd dat niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren de weg naar onze winkel hebben gevonden.

www.VHG.org
Wij zijn aangesloten bij de VHG. Op deze site is ook informatie voor de klant.

www.te-bi.nl
Veel van onze bestratingsmaterialen komen bij de TE-BI vandaan. Wij kunnen u deze zaak aanraden om eens te gaan kijken wat er allemaal te koop is. Op deze site staan ook leuke foto’s van diverse materialen.

www.terrasexpert.nl
Op deze site zie je de mogelijkheden op het gebied van kunststof materialen. Wij kunnen dit allemaal leveren en aanbrengen.