Veelgestelde vragen

De lijst met veelgestelde vragen wordt steeds groter: zo willen wij u steeds meer ter hulp zijn. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Wij horen dit graag via de mail van u.

Moet ik de hele dag thuis zijn als de mensen van De Molen Hoveniers aan mijn tuin komen werken?
Nee, dat hoeft niet. Het is wel handig als we overal in de tuin bij kunnen en dat we over water en stroom kunnen beschikken. Het is natuurlijk erg prettig als er iemand thuis is die ons zo af en toe een kopje koffie of thee kan aanbieden en dat we ook eventueel even naar het toilet kunnen.

Ik heb in mijn tuin planten/struiken staan waar ik erg aan gehecht ben. Hoe wordt daar mee omgegaan?
De planten/struiken die u graag weer terug wilt zien in de nieuwe tuin kunt u van te voren aanwijzen. We zullen ze dan opkuilen of tijdelijk elders opslaan. Als de tuin plantklaar is, zullen ze op een juiste manier en in overleg weer geplant worden.

Een vrijblijvende offerte, wat houdt dat precies in?
Als u ons belt voor een vrijblijvende offerte komt Léon ter plaatse de tuin opmeten en de wensen inventariseren. Hieruit volgt dan een offerte. Dit is vrijblijvend totdat u de opdracht geeft tot de uitvoer en een door u ondertekende opdrachtbevestiging door ons is ontvangen.

Is er garantie op het aanslaan van planten en struiken?
Ja, als de planten of struiken door ons op vakkundige wijze zijn geplaatst, dan heeft u garantie op het aanslaan.

Ik heb iemand nodig voor andere werkzaamheden rondom het huis. Kunnen jullie dat ook?
Ja, we hebben zelf veel mogelijkheden voor diverse werkzaamheden. Maar we hebben ook een groot aantal mensen die regelmatig werkzaamheden voor ons uitvoeren. We kunnen die contacten leggen en u ontvangt dan van ons een offerte voor het geheel. Gaat u akkoord, dan dragen wij zorg voor het uitvoeren. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.